VAKANTIE - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Wally en Caroline Snell - WaarBenJij.nu VAKANTIE - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Wally en Caroline Snell - WaarBenJij.nu

VAKANTIE

Door: wallyencaroline

Blijf op de hoogte en volg Wally en Caroline

27 September 2007 | Nederland, Amsterdam

Ja Caroline heeft nu echt al vakantie terwijl Walter nog ff moet werken.......
Ontzettend leuk gelijk al jullie reactie te lezen. Nog 1 week en dan is het zover.Alice gaat ons weg brengen en zal ons ook weer ophalen op 15 november, altijd fijn zo'n zus die dat ff voor je doet.
Adios

• 28 September 2007 - 10:31

Patrick:

Dan kan jij mooi Walter zijn onderbroeken strijken.

• 29 September 2007 - 14:41

Frank:

Goh, zes weken reizen door Peru en Bolivia? Heerlijk!!! Een hele fijne vakantie!
    Frank en Carla

• 30 September 2007 - 19:43

Glenn:

nou fijne dagen en voorzichtig

• 01 Oktober 2007 - 07:48

Jos:

Een hele fijne trip toegewenst en ik zal jullie volgen!
    jxs

Wally en Caroline

Nog 11 dagen en dan is het eindelijk zover!! 6 weken met de rugzak op de weide wereld in. We hebben afgelopen weekend een uurtje bepakt met rugzak rond gelopen en ff op de weegschaal gestaan. Rond de 10 kg! Streven is 12/13 kg dus dat gaat lukken. De prikken zijn gehaald en de malariatabletten worden trouw elke week geslikt. De laatste inkopen worden deze week gedaan (hoofdlampie en een gewone tandeborstel jaja de electrisch blijft thuis). We gaan back to basic....... Voorzover het mogelijk is zullen we jullie op de hoogte houden van onze reis door Peru en Bolivia. Een platte grond met onze verwachte route zullen we voor vertrek plaatsen. wallyencarolinexxx