Kill the Mosquitos!!!!!!!!!
Door: wallyencaroline
Blijf op de hoogte en volg Wally en Caroline
30 Oktober 2007 | Bolivia, Rurrenabaque
Dit wordt een kort berichtje want we zijn eral 20 x afgegooid dus ff snel....
Terug uit de Pampa's in het Amazonegebied. Leeg geprikt door miljoenen Musquitos maar heel veel dieren gezien. Het was een wonderlijke belevenis om zo midden tussen die beesten bende te verblijven. (Zie foto's)
We waren wederom met een zeer gevarieerd gezelschap 2 meiden uit de USA, 1 uit Uk dieal 8 maanden door Zuid Amerika reist en een Fransman met zijn Peruaanse vriendin.(ff onze talen ophalen)We werden door onze gids constant bezig gehouden, opzoek naar dieren, varend over de rivier tussen de Kaaimannen en Piranha's of wandelend door de Pampa's op zoek naar Anaconda's. Ook een zons op en ondergang kon natuurlijk niet ontbreken. Slapen met 7 personen alle onder je eigen muskieten net met geluiden vanuit het woud.(oorverdovend)
Walter heeft een nieuwe hobby, Alligators spotten, hij ging werkelijk helemaal los!! Morgen vliegen naar La Paz en proberen daar vandaan direct door te vliegen naar Cuzco (Peru), waar we a.s zaterdag met de Inca trail
(Machu Picchu 4 daagse track)beginnen.
Tot dan.
Liefs van ons XXX
30 Oktober 2007 - 16:05
Ma En Pa:
Wij dachten dat de kaaimannen lekkere hollandse spek hebben gegeten en die kunnen natuurlijk geen mailtje sturen.
Leuk weer wat van jullie te mogen horen en doe het maar voorzichtig in het woud
met al die gevaarlijke beesten om jullie heen. Nog vele gezellige dagen en tot ziens maar weer in het kikkerland.
Kusjes Ma en Pa Snell
Je moet Walter niet van die gekke dingen laten doen "Carolientje" Doeiiiiiiiiiiiii -
31 Oktober 2007 - 08:27
Aart, Marleen & Kids:
Heej avonturiers! Prachtig en spannend die beesten, zo dichtbij,weer eens iets anders dan de dierentuin, we zien weer graag jullie foto's tegemoet van de 4 daagse trip Machu Picchu, veel plezier, hier alles zijn gangetje in Holland, koud, wind, regen, zon, bewolkt etc. etc.
Liefs van de Goedhartjes xxx -
06 November 2007 - 21:58
Glenn:
Nou je begint al aardig op een belanda te lijken vroeger durfde je nog niet naar een spin te kijken,moest ik ze van de zolder halen...