Geland - Reisverslag uit Nazca, Peru van Wally en Caroline Snell - WaarBenJij.nu Geland - Reisverslag uit Nazca, Peru van Wally en Caroline Snell - WaarBenJij.nu

Geland

Door: wallyencaroline

Blijf op de hoogte en volg Wally en Caroline

08 Oktober 2007 | Peru, Nazca

Buenas tardes (Goedenavond),

We zijn echt geland! Na een vlotte reis zaten we in no time in een taxi en begaven we ons in een gekkenhuis(=verkeer Lima). Napels was erg, dit hier wint het op alle fronten.
Lima hadden we zo gezien en zijn na 1 dag in de bus gestapt naar Nazca. Wat een verademing. Super relaxed hier,leuk hostel bij een nederlandse en haar peruaanse vriend. Vandaag heeft Walter de Nazca lijnen vanuit een 5 persoons vliegtuigje bewonderd. Caroline bleef aan de grond (ivm de aloude kotsneigingen. 's Middags was het haar feestje, op naar de mummies, echt indrukwekkend(foto´s spreken voor zich)!
Morgen gaan we met een buggy naar de duinen om te sandboarden, ff kijken of we onze enkels of nek nog kunnen breken.
´s Avonds vertrekken we dan met de nachtbus naar Arequipa.
Het eten bevalt ons goed (rijst met bonen)en het weer, de zon schijnt en het is 25C.
Dit was het voor nu, tot de volgende keer.
XXX Walter & Caroline XXX

Ps Sorry Marcel we waren vergeten Henkie mee te nemen in het vliegtuig.

• 08 Oktober 2007 - 06:09

Annie En Randy:

Goed om te horen dat jullie goed aangekomen zijn.

• 08 Oktober 2007 - 10:19

Patrick:

Fijn dat de reis goed gegaan is. En gelijk al aktiefoto's :-)
    Geniet ervan.

• 08 Oktober 2007 - 14:01

Aart En Marleen:

Leuk om zo te weten dat alles goed gaat, we zullen alles van jullie volgen, echt te gek, liefs van ons

• 08 Oktober 2007 - 14:28

Johnny:

ben jij dat walter die daar ligt te slapen???

• 08 Oktober 2007 - 14:30

Connie:

Leuk om jullie zo te kunnen volgen. Als je nog een beetje plezier van je vakantie wilt hebben (hij is tenslotte pas begonnen) zou ik toch maar proberen om zonder nek- en/of beenbreuk terug te komen van het sandboarden. Volgens mij vliegen er nog geen gipsvluchten vanuit Peru.
    XXX

• 08 Oktober 2007 - 16:29

Adrie En Alice:

foto's zien er leuk uit
    komen jullie er ook zo uit te zien van het bonen-menu als de mummies ?????
    veel plezier verder

• 08 Oktober 2007 - 21:55

Marjan:

Geinig zo al die foto's, hebben ze daar in die bush bush dan wel overal computers en/of internetcafe's??...over cafees gesproken, wat is de lokale drank daar??

veel plezier verder en take care!!

• 09 Oktober 2007 - 09:43

Connie & Bram:

Hartstikke leuk om te horen en te zien dat het goed met jullie gaat; alhoewel, rijst met bonen lijkt ons maar niks, maar misschien kun je het met iets wegsrpoelen. Over het sandboarden hebben wij (Connie) ook onze twijfels, zelfs met "geoefende" sporters gaat het wel eens fout.
    Veel plezier verder, we volgen jullie.

• 09 Oktober 2007 - 12:35

Rino:

Ik zal vragen of ze rijst en bonen op het menu zetten bij IKEA! Groeten.

• 09 Oktober 2007 - 21:02

Elles:

¡Hola!

Fijn dat jullie je hoogte stage zo serieus nemen. Sandboarden moet bijna hetzelfde zijn als sneeuwscooteren ;-)

¡A passarlo bien!

Un beso

• 12 Oktober 2007 - 13:37

Toegevoegd:

Wall carro ik zit bij je vader en heb waar ben jij nu toegevoegd

• 04 November 2007 - 01:15

Jane:

Goede avond... ja op mijn klokje 2.10uur,moet kunnen!

Mooie foto's weer, die 1e foto gele gebouw, Gemeente huis van Sliedrecht...
    mochten ze willen in Sliedrecht,hahaha..

Ik moet ff de schade inhalen met mailen.
    Eng hoor die mummies, maar wel humor toch, zolang ze bij mij in beeld blijven,vind ik het oke wat je stuurt!
    Caroline in dat duistere straatje,gaaf hoor!

Fijne dag!

Doeiiiiii xxxx

Wally en Caroline

Nog 11 dagen en dan is het eindelijk zover!! 6 weken met de rugzak op de weide wereld in. We hebben afgelopen weekend een uurtje bepakt met rugzak rond gelopen en ff op de weegschaal gestaan. Rond de 10 kg! Streven is 12/13 kg dus dat gaat lukken. De prikken zijn gehaald en de malariatabletten worden trouw elke week geslikt. De laatste inkopen worden deze week gedaan (hoofdlampie en een gewone tandeborstel jaja de electrisch blijft thuis). We gaan back to basic....... Voorzover het mogelijk is zullen we jullie op de hoogte houden van onze reis door Peru en Bolivia. Een platte grond met onze verwachte route zullen we voor vertrek plaatsen. wallyencarolinexxx